♥ It's all about me ♥

My photo
Sydney, NSW, Australia
♥ Daughter of Tn Hj IR Ishak Hj Omar & Hjh Fatimah Hj Ab Rasid ♥ 2nd child syndrom alert ♥ Pre-mature Sept baby, 1985 ♥ Strong LIBRA character ♥ Happily married to Capt Amar Ab Aziz 10.11.12 ♥ Proud Ummi to Nur Raudhah Amar ♥ Citizen of MYR ♥ PR of AUS ♥ Loves exploring extraordinary things to gain extraordinary experience di bumi Allah ni ♥ So much in love with eXtreme activities - adrenaline junkie - an Advanced OW Diver, a qualified solo freefaller, bungy, rafting, and the list goes on :) ♥ Independent ♥ Obsessed with travelling due to parents' genetics ♥ Visited 42 countries so far ♥ USA 26 states ✓ Mexico ✓ Europe -15 countries ✓ Australia ✓ New Zealand - Nth & Sth Islands ✓ Asia ✓Asia Pacific ✓ Malaysia - Semenanjung most of the places; islands ✓Sabah ✓ Brunei ✓ Labuan ✓ Middle East, Jordan✓ Arab Saudi (Ramadhan 1995) Jeddah, Madinah, Mecca ✓ Alhamdulillah 2nd Call Ramadhan 2013 + UAE - Dubai & Abu Dhabi✓Umrah 3rd call Jan 2015 Africa✓ Egypt✓ Bali & Makassar✓ South America- 8 countries✓ China (covered 4 cities), HK, Macau✓ Fiji ✓ ♥ Personality: Strong ENTJ! ♥ You may judge me with anything, do I look like I care? Nah ♥ Live Life to the Fullest ♥

Saturday, August 9, 2014

Marking my travel route. Negara ke 40. Puasa di Fiji....

Oh Fiji. Time flies. Kejap je seminggu puasa vacation di sini. Special entry for this vacation as Fiji is the 40th country that I've been to. Alhamdulillah. One word to describe, exotic! Why Fiji? Because it's a rare destination. Not many people choose to go to Fiji but Koalabelang is dare to take the challenge to expand our market to Fiji apart of Australia & New Zealand. So why not? Come and join us!

Alhamdulillah, while drafting this blog, we got a great news, check this out. Huih, dah dekat 10 bulan cuti bersalin, pejam celik pejam celik, Raudhah pun nearly 10 months :D

****  http://www.fijisun.com.fj/2014/07/17/big-resort-project-on-nacovi-island-begins/

****  Sebelum nak berceloteh, nak jamu sikit pictures during the trip. Pictures are not in order :)

Baby Raudhah and Fijians. Mesra alam!

Check the history. Ratu Udre Udre ni makan org!

Semestinya Hard Rock Cafe

Baby Raudhah and Busu!

Insya Allah, we found a partnership in Fiji

A cultural show not to be missed
Sebelum naik boat

Bye Bye Sydney

Express Path :)

Bula! Welcome to Fiji

Ready to enter Fiji!

Bila Tuan Puteri conquer!

Smile for the camera

We explored dari Nadi ke atas hujung Island

Sunset di Voli Voli Beach. Masya Allah
Angin deru bersama tuan puteriku

Mereka sibuk bersunset, kami rehat dulu

Bila geng photog turun ke bawah for waterfall

Gotcha!

Manja nya Baby Raudhah

Sand Dune Area National Park

Suva, Fiji

Fiji Museum di Suva

Maoi Bay, amazing and superb. Macam Maldives!

Berposing di Nadi Cultural Market

Insya Allah slow and steady, Koalabelang ingin berkembang di sini

Bye Bye Fiji!

With my bro, Dr Noor Syafiq Aizat Ishak

Salam Sayang dari Kami

I Love You Sayang

Baby Raudhah passport blue black. Haha

The other side of Fiji. From Nadi to Suva!

Credit photos to : Zharfan Azizan

Raudhah pun naik main camera la Walid!


Selepas borong barang HRC

Featured in the paper, Sun Fiji

A visit to Malaysia Consulate di Suva

Photo satuuu, Suva!

Melawat Tapak Kawasan Projek

Let me see my photo Walid!

Peramah dengan orang!

Percaturan Allah itu menakjubkan. Percayalah dengan kuasaNya. Semua yang terjadi be it baik atau buruk tentu ada hikmahNya. Kami ke Fiji dengan niat yang satu. Utk recce new destination so that Malaysians akan berpeluang menziarahi Fiji - a rare and exotic location - Usaha yang tidak sia2 kerana kami dipertemukan oleh Hamba Allah, a Muslim Australian Fijian yang sedang dalam proses membina resort etc dalam masa terdekat.

Summary of Fiji in short.

Airport :- Kinda an old airport but sgt menarik bila masuk je airport lounge we were greeted with their traditional songs. And of course the word BULA!!

Custom :- Awesome as you can bring everything from Australia including milk, cheese, fresh meat BUT not fresh chicken and veggie. Frozen is OK. So tak susah lah nak masak

Road :- Hmm maximum national speed limit is 80km/h. Yes 80 sahaja! Lol. But Fiji tak de traffic lights in most of the places. Traffic lights or cameras can be counted. Setiap kali lalu villages you will see a board showing the village name and 95% of the villages will have Hump Road for safety (driving in and out the village). One thing we noticed, each village has their own decoration or setup. But lucky those villages if the Westeners sponsored them of education or welfare projects ie Australia. New Zealand and Korea. One unique thing Fiji roads, there are no lights on the road and you will see a lot of Fijians walking in the dark without you noticing until you are very close to them. So kena berhati2. Lucky us pergi masa Ramadhan, kalau tak memang confirm duk ingat ada hantu! Serious no joke.

Weather :- Winter with temperature around 28-30 during day time and 18-20 during night time. We love this so much! Not humid not sticky not too cold not too hot! Just nice. Fiji has 4 seasons and the time zone is GMT +1200 :). The weather is also heavily impacted by changes from NZ weather. Since there are 333 islands in Fiji, Fiji is divided into few sections , Western. Central. Eastern. Northern.

People :- Nice and they always welcome tourists. No wonder Fiji is all year long the hot spot of holiday! English literacy is not a problem.

Culture:- To my surprise, Most of the population in Fiji is made up of Fijians and Hindi people. Plus Fijians practice FIJI time a lot so don't get mad when they take ages to do something. IE Fiji time for a shuttle ride from Nadi to Sigatoka for boat transfer. They said it's around 45 mins FIJI time. Means it will take around 60-90 mins. Very laid back compared to Aussie haha.

Currency :- Fijian dollar is Pretty high than Malaysia. 1FJD : 1.75MYR / 1FJD : 0.60AUD

Religion :- Mainly Hinduism. Islam is around 20-30%. The rest Christian, Sikh. Masjid, markaz or musolla are everywhere. Kena pandai cari aje.

Food/Groceries :- Very expensive! 1L of milk is around FJD 3.30. So cooking is the best way.. we are also lucky sebab memang kitaorg stock up food from Sydney - Frozen Paratha, Mackerel, Kicap, Tomato etc etc

Touristic Areas :- Fiji ada 333 islands and the island is divided into few regions. Yang famous ngn tourist are the Central region (Nadi, Racci Racci, Suva, Pacific Harbour) and Western region (Mamanuca - pronouced as Mamanudha & Yasawa)

So far from 257 countries in the world, I've been to :-

Argentina 2011
Australia since 2004
Austria 2009
Belgium 2009
Brazil 2011
Brunei 2000
Chile 2011
China 2012
Ecuador 2011
Egypt 2010
Fiji 2014
France 2009
Germany 2009
Holy See (Vatican City)2009
Hong Kong 2012
Indonesia 2000, 2011
Ireland 2009
Israel (border) 2010
Jordan 2010
Luxembourg 2009
Macau 2012
Malaysia Born and Breed
Netherlands 2009
New Zealand 2007, 2011, soon ! end of Aug 2014
Paraguay 2011
Peru 2011
Portugal 2009
Saudi Arabia 1995, 2013
Singapore hmm masa kecik couple of times, dah besar 2008
South Africa 2011
Spain 2009
Sweden 2009
Switzerland 2009
Taiwan 2012
Thailand couple of times masa kecik
United Arab Emirates 2013
United kingdom 2009
Uruguay 2011
Vietnam (Border) masa kecik

Insya Allah in Oct/Nov/Dec 14 - Wanting to go on a cruise to New Caledonia, Vanuatu, Polynesia. Raudhah pun dah setahun.

Next year big mission! End of April to Mid Jun 2015, Insya Allah United States and Canada. Focus on Hubby's skydiving Record Formation Event.

Sebelum mengakhiri pena pada entri kali ini, 
sedikit brief mengenai Koalabelang

Koalabelang is a small business family company based in Sydney. It is proudly 100% owned and managed by Malaysian, recently established in September 2014 and registered under the ABN 45 859 081 097.

In Malaysia, we are registered as Go Getter Consultancy (002148322-A) since 31 July 2012.

We provide shipping/freight forwarding, transportation, travel and inbound operator services not to only Malaysian community in Sydney but also to their extended families.

Shipping/ freight forwarding services are seasonal and on demand basis. However, transportation, travel and inbound operator services are provided all year long. Not limited to Sydney/NSW/ACT areas, but our destinations cover all around Australia, New Zealand and Fiji.

For more info, please visit our official website : www.koalabelang.com

Email : koalabelang09@gmail.com
Whatsapp : +61416373900 or +60172000616

Like and Follow our updates on the social medias
Instagram : koalabelang
Hashtag : koalabelang, fijikoalabelang
Twitter : koalabelang09

Friday, August 1, 2014

Motorhome/Campervan - The Ultimate Experience





Motorhome @ Campervan merupakan salah satu pengalaman untuk travel selain daripada tidur di hotel or motel or apartment. Apa yang menarik dengan motorhome @ campervan? Motorhome menjadi kenderaan kita, menjadi tempat tinggal kita, menjadi tempat masak kita sepanjang perjalanan mengembara. Pengalaman tidur di camp site seperti camping akan menjadi sesuatu yang menarik dari satu destinasi ke destinasi yang lain. 

 Atas demand dan cadangan past dan future clients, Insya Allah, 
 Koalabelang bersedia untuk menjadi host untuk trip motorhome anda. 

Why travel with us?

*  Kami inbound operator berdaftar di Australia
15%-25% from normal admission fees bagi mereka yang ingin melawat tempat-tempat menarik di sekitar Australia/ New Zealand semasa mengembara. Semestinya semasa mengembara kita akan singgah di tempat lawatan-lawatan tertentu.

To name a few as follow :

* NSW/ACT : Featherdale Wildlife Park, Blue Mountain Scenic World, Aboriginal Show, Dolphin Cruise, Sandboarding, Whale Watching Cruise, Telstra Tower
* VIC : Phillip Island, Sovereign Hill, Puffing Billy, Maru Wildlife Park
* NZ :  (North) Wai O Tapu Thermal Village , Te Puia Maori Arts & Crafts Village, Waitomo Cave Worm, Lord Of The Ring Hobbiton Village 
(South) Wanaka Puzzle World,  Milford Sound Scenic Cruise, Milford Sound Nature Cruise, AJ Hackett Bungee Jump, Kawarau Jet Boat

Opening Soon Insya Allah 2015 * Ground arrangement for Motorhome & Campsite only. Details akan diberikan dalam masa terdekat

Australia : NSW/ACT, VIC, WA, QLD
6D/5N from RM 1,400
5D/4N from RM 1,350

New Zealand
South 6D/5N from RM 1,600
North 4D/3N from RM 1,200

*We are planning to combine both North and South Island if demand tinggi*

For further enquiries, do contact us by filling the Contact Us form  at www.koalabelang.com or email to koalabelang09@gmail.com to get your trip sorted


Friday, July 4, 2014

Welcoming Winter

Phew... Busy bangat despite I am on ML.

Since 26 January. Hmm apa updates ek.. Especially on Baby Raudhah lah. All about her lah kan. June! New month, new season and end of financial year here in Australia. Let see from the last updated post, banyak lagi nak di share.

26.1 - 31.1 :  New car Road Trip 1200 km terus! Hahaha.. Sakan... Sedih mengenangkn Audi A3. Hantar Qila balik 29 Jan. Patah kaki rasa kena handle sorang2 but I need to learn!

February : Chillax a bit.

March : Clients Clients Clients. Raudhah start crawling 10.3. Wingsuit lessons started and we spent time at Elderslie.

April : Kak Suri came for 2 weeks. Weee rasa slim dah weh.. Back to normal weight - pre pregnancy. Harapan nk kurus lagi boleh? But I cannot skip my meals since BF Baby Raudhah lagi. Friends came over for skydiving course. Road trip to Moruya. Stayed in a cabin. Raudhah started her swimming school. Long easter break, all about skydiving. Hubby continue to do her Wingsuit lessons

May : Busy with clients, Parents came for 3 weeks. 1 week with friends. Skydiving. Stayed in a tent!! Baby Lab Raudhah dapat Degree

Jun : Alhamdulillah. Still busy with clients. Was planning for a cruise trip tapi umur Raudhah too young. Grrr.. Went to Sand Dune. Cruise and surprisingly, this was when my car strikes 10,000km. Teringat pulak, masa mula2 dapat , drive all the way ke Newcastle and to Nowra and up to Sydney for the first 1,000km. Fiat Freemont celebrated her 10,000km pun kat Newcastle. Best! We stayed at Executive Villa with Jacuzzi.. Baby Raudhah kan pantang ada air :)

*During clients datang, Baby Raudhah pun join sekali Road Trip upon clients' request of course!.

Koalabelang at your service ya. We also cover the whole Australia, New Zealand and Fiji!!

Very brief on this entry as we are still busy! Glad after straight weeks since March till mid June, Hubby busy with clients

17-20 Jun : Melbourne Trip. including Puffing Billy, Brighton Beach, Ballarat, Phillip Island and of course city! Back to where I belong eceh

21-22 Jun : Elderslie and Maitland Trip. Hubby ada wingsuit training.

27-30 Jun : Canberra and Winter Trip. My 9th winter trip

1-6 July : Gold Coast Trip. Movieworld, Wet and Wild, Seaworld. This time we are giving a pass to Dreamworld. insya allah next trip. LOL. Kira2, rsnya dah 12x jejak Gold Coast. Bezanya this time with Baby raudhah..

10-16 July : wot wot Fiji daaa..

Will share pics and videos laterr

Ps : Baby Raudhah survived first month of winter without flu or fever. Alhamdulillah. Good job syg!
New website already launched www.koalabelang.com

Thursday, March 6, 2014

Why Travel to Sydney with Koala Belang?



Why Choose Koala Belang? 
Because .....

* We will be one of the Hosts that you'll never forget!
* A young, active and friendly couple along with our little bub are here to help you getting the best getaway here in Sydney
* Family friendly

* The Wife has been in Australia for 10 years since 18 years old and a Permanent Resident for the past 5 years plus. She, herself a traveller and to date, at the age of 28 years and 5 months (March 2014) has explored 39 countries
* With experience travelling to 35 countries with her own expenses from the age of 18, she understands the need of budgeting is pretty crucial these days (especially when you have limited budget and self-funded but wanted to get the best out of it)

* The Husband, granted as a resident last year has been actively travelling when he met The Wife almost 3.5 years ago. Been to nearly 10 countries to date and loves to explore the nature
* Meticulous and attention to details are important in every trip. After thorough planning, all you need is a smooth sailing vacation and he is here to entertain with his charm and funny attitude. Oh not forget to mention, he is really good with cameras and will not only be your guide, BONUS - professional photography is in the house to ensure you capture all the greatest memories without failure and regret

* Both - would love to help each and every individual or group to cater your needs PLUS little bub who is not afraid of new people and very friendly too

* No worries. Ask us anytime. Insya Allah, we will give the best advise
* Be it for casual traveller, calm traveller, active traveller, extreme traveller, we can cover your roadtrips - from skydiving, bungy jumping, scuba diving, mountain scenery, beaches, bays and etc, we've done it all most of the time
* Be confident and rest assured all taken care. Insya Allah, we plan for the best

LIKE and FOLLOW US on FB : www.facebook.com/KoalabelangPL
Blog : www.koala-belang.blogspot.com
Email or PM on FB so we can tailor your trip : koalabelang09@gmail.com

Regards,
Amar, Nur Shairah & Baby Raudhah

Kenapa Memilih Koala Belang?
Kerana .....

*  Kami akan menjadi "Host" yang tidak akan dilupakan!
* Pasangan muda yang aktif dan peramah bersama anak perempuan kami di sini untuk membantu anda merasai percutian yang paling bermakna di Sydney

* Puan Isteri sudah berada di Australia selama 10 tahun semenjak menjadi pelajar pada usia 18 tahun dan sudah memiliki taraf Penduduk Tetap sejak lebih 5 tahun yang lalu
* Sebagai seorang yang suka melancong, setakat March 2014 pada usia 28 tahun 5 bulan, beliau sudah menjejakkan kaki ke 39 buah negara
* Berbekalkan pengalaman mengunjungi 35 negara dengan hasil kerja wang sendiri semenjak 18 tahun, beliau memahami bahawa bajet adalah faktor yang sangat penting buat masa sekarang (lebih-lebih lagi jika anda mempunyai bajet-bajet tertentu dan menggunakan kewangan sendiri)

* Encik Suami, diberi taraf Penduduk Tetap tahun lepas seorang yang aktif melancong setelah bertemu dengan Puan Isteri kira-kira 3.5 tahun lepas. Setakat ini, sudah 10 negara dijejaki dan beliau sangat suka menjelajahi dunia semulajadi
* Penelitian yang terperinci penting dalam setiap percutian. Selepas perancangan ditetapkan, apa yang diperlukan ialah percutian yang lancar dan beliau di sini untuk melengkapkan pengalaman cuti anda dengan sikapnya yang spontan, peramah dan ceria. Oh, tidak lupa juga, bukan setakat menjadi 'tourist guide', beliau juga seorang yang mahir dengan kamera, BONUS, jurukamera profesional yang bersedia membantu untuk merekod dan menangkap aksi-aksi percutian anda tanpa ragu-ragu

* Encik Suami dan Puan Isteri sedia membantu setiap individu atau kumpulan untuk memenuhi percutian anda, begitu juga dengan anak perempuan kami yang sentiasa mengalu-alukan kedatangan orang baru, peramah dan mesra dengan sesiapa sahaja

* Tiada masalah. Hubungi kami bila-bila. Insya Allah, kami akan memberikan bantuan yang terbaik
* Samada anda pelancong kasual, pelancong yang sekadar mahu bersiar-siar, pelancong yang aktif, pelancong yang ekstrem, kami mampu memenuhi kehendak percutian anda - dari skydiving, bungy jumping, scuba diving, permandangan gunung, laut, pantai dan sebagainya, kami sentiasa melaluinya
* Yakin dan paling penting, segalanya diuruskan, Insya Allah, kita merancang yang terbaik

LIKE and IKUTI kami di FB : www.facebook.com/KoalabelangPL
Blog : www.koala-belang.blogspot.com
Email or PM di FB supaya kami boleh membantu percutian anda : koalabelang09@gmail.com

Salam Sayang,
Amar, Nur Shairah & Baby Nur Raudhah

Tuesday, March 4, 2014

Promotion , Sales, Murah! Come to Sydney people...


Salam All. Just wanna share that AirAsia Go http://airasiago.com/ is having super dirt cheap sales at the moment! Travel to Sydney with $0 airfares including Hotel (just pay for the taxes, food & checked in baggages)  

For example, airfare for 2 adults + 5 nights 3.5 stars hotel in the CBD at the cost of $959 = RM 2,877. Massive savings! *Kena pandai carik tarikh and Hotel ye*

Contact Koalabelang Pty Ltd so we can take care of your Ground Arrangements & Transportation . PM for more details ... We provide Muslim package and be like a boss. Everything is taken care.

Like and Follow us FB Page : www.facebook.com/KoalabelangPL
Web : www.koala-belang.blogspot.com
Email : koalabelang09@gmail.com




Saturday, January 25, 2014

♥ Throwback since 12 November 2013 ♥


Phew, dah 2 bulan lebih since I wrote this blog. Busy bangat. On the 14.01.14, Baby Raudhah turned 3 months. Such a blessed baby to us. She was born on Hari Wuquf, turned 1 month during Hari Asyura. 2 months during 11 Safar and she was 3 months during Maulidur Rasul. On that day too, I sold my beloved first car, Baby Audi A3. Ngeng, Sedih gak wey, tapi what to do! Have to. Untuk keselesaan bersama since dah ada baby and we need more space.

10.11.13 - we celebrated our first wedding anniversary at home. Time tu still berpantang, so tak dapat keluar rumah. Hahaha .. Small celebration aje.. Tak pe, nnt kita celeb belated ok.

24.12.13 - Mak Dik's birthday. We went to Canberra gitu!

26.12.13 - Hubby's birthday. Tp belated celebration (early January) since we were all busy ! I bought a Flight Boeing 737 Experience Surprise for Hubby since I got no idea ape lagi nk bagi and buat. Hahaha.. ok la lot 45 minutes simulation experience.

I was so occupied with visitors, family & friends! Mak Dik, Afiq, Qila, Papa and friends came over. During those days, kitaorang ber'Road Trip' to Featherdale, Canberra, Wollongong, Kiama. Mak Dik & Afiq flew on the 26 Dec tapi Qila still continue to stay. Papa, Mama, Uncle K & Auntie Nooral went back on the 4 Jan. New Year memang tak keluar langsung pun kitaorg. Just relaxing at home.

We also went to Watson Bay, La Perouse, Darling Harbour and few places around Sydney City. 

Since I have passed the 44 days strict confinement, phew lega. After Day 60 baru berani makan food like telur, tomato. Tapi tu pun still trying to avoid, tomato, timun, watermelon, benda 2 menjalar and sejuk. Oh well, orang kata tak per, bersusah2 sekarang untuk masa hadapan.. Seksa tu memang, tp demi badan yang sihat dan kuat. hihi..  Good on me for being such a good person sebab memang tak skip pantang. Tak keluar rumah and I was nearly mcm org gila sebab nak sangat keluar rumah. Hehehe..

Yang paling best sekarang is I am enjoying my maternity leave. Thanks to the AUS Government I don't need to worry about being paid since dorang bagi Paid Parental Leave. Looking at Baby Raudhah's changes, Masya Allah. Macam-macam betul. Gelagat Baby Raudhah. We did her Aussie passport too! Alhamdulillah, some of the perks of becoming Aussie Resident. 

Why not, after all, it's my own effort kn... rather than dah besar, nyusahkan mak bapak. tak kerja, tak kan nk mak bapak jugak tanggung cucu.. not like certain people, dah la tak kerja, duk ngan parents, siap pasang org gaji. Nmpk sgt diri tu pemalas! Cam no la nk slim if harap org lain buat kerja. Lg bes, orang gaji dibayar parents kot sebab ye la, tak bekerja, dpt $$ celah mana? bulu ketiak, bulu kening kot. opsss, maybe :p.. 

For the past few days, agak busy! About 1 minggu car hunting :) . Alhamdulillah, we nailed a bargain. Final moment of my AUDI recorded by my Hubby coz Shairah tak sanggup nak tengok kereta tu away from my sight. Huhu. Tapi tak ape lah. Hehe. We changed from AUDI to a different make (from one of the Chrysler's group). Memang betul2 thorough hunt coz kitaorg amik CASH and not finance. Malas nk menanggung hutang. Better that way, dari ada lah org yg tak boleh bayar loan kereta sampai Bank sibuk je nk mencari. Alah bank pn tak payah bodoh and pening kepala, tarik je la kereta tu kn senang. Ni sampai Bank call sana sini nk cari . Haish, nyusahkan orang. Once penghutang, memang sampai bila penghutang. Jgn la perangai turun kat anak beranak ko dan menyusahkan org dah. UKUR BAJU DI BADAN SENDIRI OK!

Baby Raudhah progrèss Alhamdulillah sangat menyeronokkan. Sekarang ni Raudhah dah boleh adjust her sleeping time. Best! Malam memang selalu dia tidur 6-7 hours. But siang normal lah every 3 hours. Dia bangun je, salin Nappy, main2 sikit and upah susu bagi tidur. Alhamdulillah. Such a nice baby. Thanks to my boss for sharing the tips and here's Baby Raudhah, behaving really really well. Memang dah diprogram dari dalam perut :). Just before a month, day start tidur meniarap. During Day 38, tidur mengiring. Day 45, nak merangkak. 2 months 9 days, first mencebik!!! Baby Raudhah now 3 months plus, hobby dia kadang2 ketap bibir & Kemam! kadang2 nk menggigit je. Haha. Baby Raudhah paling suka mandi and bila kena angin confirm lena!

Yesterday, 18 Jan, when we sealed the deal for my new car, Hubby was featured in Kosmo :). Insya Allah, US tour 2015. Amin.

While I am posting this blog, sekarang ni kami di Rutherford near Maitland for the long weekend Aussie Day. Hubby is here for the Accuracy & RW Coaching Camp. While me, Baby Raudhah and Qyla lepak2 
kat Mercure Hotel je. It was a fine day when we reached Maitland Skydive Centre before the rain started to pour! Happy Day for us Alhamdulillah, we finally took my second car (replacement to Audi A3) that evening before straightaway road trip :) . 

I think enough writing, let's check out the photos ... (not in order of events)


*14.12.13 - Baby Raudhah sgt tenang*
*23.12.13 - In The Carseat for her 1st long haul Road Trip*
*23.12.13 - Pandai mencebik just after 2 months*
*28.11.12 - 1st attempt merangkak at the Baby Gym*
*28.11.12 - Our first outing lepas 44 days confinement*

*At the Picton Drop Zone*
*Drop Zone mode*

*La Perouse!*

*Recent new hobby!*
*Aussie Passport Application*








*21.12.13 - Excited jumpa Tok Pa & she slept at 1am*


*3 of us at La Perouse*




















*Walid loves her so much smpi set up wireless monitor*







*Aussie Aussie Aussie. Oi Oi Oi*
*14.1.14 - Final moment before I sold my first car, Audi A3*


*Raudhah Birth Cert*
*28.12.13 - Raudhah Check Up*
*Cocoon Mode!*

*Mengiring at Day 38*

*13.11.13 - Not even a month, dah tdo meniarap!*


*Baby Raudhah 1st letter*
 *10.12.13 - Nak gak meniarap dalam ni*
*Ngeng!!*

 *Conquer! She loves sharing blanket with Ummi now*
 *24.1.14 - Mercure Maitland for Aussie Day Long Weekend*
 *Morning walk with Ummi and Walid*

*Wot Wot, my 2nd car, from Chrysler's Group*
 *Heeeeee. worth the cash*
*Just before the final delivery inspection. 
Alhamdulillah, rezeki for not having any loan on this*

*Soon! will change the plate number*
*Aww. Hubby in KOSMO!*
Link : Click Here

Banyak lak rasanya nak share about Baby Raudhah. We got heaps of videos on her ... Boleh lah usha here (link). Gambar tok sah nk ckp lah kan. Hehehe..  p/s : Mama, Papa and friends are coming to Down Under in May again. Insya Allah... And Hubby, I and Raudhah will be busy for  the rest of the year for Hubby's preparation 2015 Aussie Large Formation . United States, here we come Insya Allah... 

Related Posts with Thumbnails